Port1 har den fornøyelsen å kunne tilby utvendig solskjerming fra en ledende produsent av kvalitets markiser. Alle markisene blir levert med motorstyring som standard. Manuelle leveres mot en liten reduksjon i prisen. Tilpasses enhver situasjon og kundens ønske. Et veldig stort utvalg av stoffer gjør at ethvert ønske kan oppfylles. Nedenfor en beskrivelse av en av de mest brukte.
COFRE 260  
230Vac 12RPM Hz 50 Nm 30
• 1 rørmotor TUB MT
• Håndsveiv. Manuell betjening ved srømbrudd
• 2 Fjernkontroll / håndsender FALK
• Styringsenhet ;C6 med kraftsensor for gjenkjenne lukkekraften og lette på strekkingen av duken.
• Tillegg: Trådløs regn-, vind- og solsensor – WIWEATHER.                           
• Tillegg: Takfester MCT260
COFRE 260 er en automatisk markise med kassett for beskyttelse av duken. Den er helt innelukket i kassetten når markisen ikke er i bruk. På den måten slites den ikke av det tøffe klimaet vi har og det er heller ingen fare for skjemmende falming over tid. Markisen er utstyrt med 2 armer med doble stålwire for større styrke og sikkerhet. Elektronikken er innebygd i markisen. Enkel veggmontasje med 2 aluminimumsbraketter.For feste til tak må man ha 2 stk spesialfester MCT260. Helning fra 5 til 17°
COFRE 260 VOLANTE har i tillegg en motor for å heve senke duken i forkant. Inntil 1,2 meter. Sene høstkvelder, når solen står lavt, er denne duken ideell. Elektronikken er innebygd i markisen og utstyrt med et smart sikkerhetssystem som kjører opp frontduken før markisen trekkes inn etter at den mottar lukkesignal fra Sensoren; WiWeather som er standard på Volante.